Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un lladre per assaltar un home amb un pal
  • CA

Aquest divendres es van conèixer diversos successos que s’allunyen molt de l’esperit del Dia de Reis. El més greu va ser la mort d’un home que va ser apunyalat durant una baralla que es va produir a Nou Barris. A causa de les ferides, va perdre la vida. Unes hores després es va detenir un home relacionat amb la mort. Dos altres de menys gravetat i en els quals no hi ha cap víctima mortal, són robatoris.

Tal com ha informat l’ACN, un d’ells el va protagonitzar un home que va assaltar un altre amb un pal per robar-li la cartera i el mòbil. Li va propinar un cop amb el pal a la cara. Tal com van comunicar els Mossos d’Esquadra, aquests fets van fer que la policia catalana detingués el lladre, amb 25 antecedents. La detenció es va produir el passat 4 de gener, però els fets van tenir lloc el passat 30 de novembre.

Dos robatoris en una mateixa nit

D’altra banda, l’ACN també ha comunicat que un tercer succés el va protagonitzar un home que va cometre dos robatoris en dos pisos en una mateixa nit. L’escenari dels robatoris va ser el districte de Nou Barris i l’individu va ser detingut el passat dijous a la matinada. La detenció es va efectuar graciés a un dels veïns afectats, que va veure el lladre i va avisar el 112. El lladre va intentar fugir, però no va servir de ser. Se’l va arrestar i es va comprovar que acumulava 51 antecedents.

Això no és tot. Aquest dissabte, la Guàrdia Urbana ha indicat a través de Twitter que la nit de Reis es va arrestar una persona que intentava escalar un mur amb l’objectiu d’entrar a la Fira de Barcelona. La seva idea era robar material d’oficina de la fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa