Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un jove en un macrodispositiu policial en la discoteca Brisas
  • CA

Un macrodispositiu conjunt de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra ha acabat amb un jove detingut durant la matinada d’aquest dissabte. Tal com han explicat fonts dels Mossos al TOT Barcelona, la detenció s’ha produït a la discoteca Brisas del Caribe, situada al número 37 de l’avinguda Paral·lel. En el dispositiu han participat un total 100 agents i l’objectiu era vetllar per la seguretat i la convivència de l’establiment. Durant l’operatiu s’han identificat desenes de persones i s’han trobat diverses armes blanques, drogues i menors consumint alcohol.

La discoteca Brisas va ser fa uns dies escenari d’un homicidi. Un jove de 18 anys va morir apunyalat davant de l’establiment. Segons van explicar els Mossos en el seu moment, l’home estava greument ferit i, per tant, els Sistemes d’Emergències Mèdiques (SEM) no van poder fer res per ell. De fet, la policia catalana va indicar que el jove ja era mort quan han arribat els metges. Dies després, es va detenir un altre jove acusat de perpetrar aquest apunyalament.

En aquesta discoteca s’han produït diversos conflictes

En aquesta discoteca s’han produït anteriorment baralles i conflictes. Els veïns es queixen des de fa temps dels problemes que suposa. Les fonts consultades pel TOT Barcelona després de l’apunyalament, van explicar, a més, que es produeixen incompliments i que el Districte de Sants-Montjuïc ha intentat interposar diversos procediments sancionadors, però que el Districte “no pot tancar el local per raons de seguretat”.

Després del darrer homicidi, el grau de preocupació dels veïns va arribar fins al punt de dir que els jardins de les Tres Xemeneies, situats al costat de la discoteca, haurien de tancar-se a les nits. Tal com va dir a Els matins de TV3 el president de l’Associació de Veïns del Poble-sec, Sergi Gázquez, els veïns demanen que es tanqui a les 22 hores, “com es fa a altres parcs de Barcelona”. Des del seu punt de vista, el parc és escenari de botellades i conflictes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: DV a novembre 12, 2022 | 11:15
    DV novembre 12, 2022 | 11:15
    Macrodispositiu=1 detingut=vergonya

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa