Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen i empresonen el lladre que va clavar una ganivetada a un mosso
  • CA

El lladre que la vigília de Reis va apunyalar en un peu un agent dels Mossos d’Esquadra i va fugir ha ingressat a la presó per ordre judicial després que la Guàrdia Urbana el detingués dissabte a la matinada, segons ha comunicat la policia de la Generalitat aquest dilluns. 

La policia municipal va enxampar el sospitós, que estava identificat però no havia sigut localitzat. Els agents el van atrapar quan estava a punt de cometre un altre robatori i per això el van detenir. Quan el van identificar, van comprovar que tenia pendent una ordre de recerca dels Mossos per la temptativa d’homicidi a un agent del cos, ja que va ser atacat amb arma blanca. 

El dia 5 de gener, una patrulla de Mossos va veure una porta forçada al carrer Tamarit, al barri de Sant Antoni de Barcelona, i quan els agents s’hi van acostar una persona que estava amagada en un racó de portal va clavar una ganivetada al peu a un dels policies. Quan el van perseguir, l’agressor va intentar una altra ganivetada i aleshores l’agent va disparar la seva arma, però no el va tocar. El lladre va fugir, tot i que els Mossos van poder detenir el seu acompanyant i còmplice. 

Els investigadors van identificar el fugitiu i van distribuir les seves dades als cossos policials que actuen a Barcelona.

Més notícies
Un mosso, apunyalat al peu en una actuació policial al barri de Sant Antoni
Notícia: Un mosso, apunyalat al peu en una actuació policial al barri de Sant Antoni
Comparteix
Una patrulla hauria detectat la porta d'un magatzem forçada i n'hauria sortit una persona amb una arma blanca, que ha atacat als agents i ha fugit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa