Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen tres homes per violar en grup una noia i fer-ne fotos
  • CA

Violació en grup dins d’un cotxe aparcat al mig del carrer, en ple Eixample. Els Mossos d’Esquadra investiguen aquest cas, que s’ha produït aquest cap de setmana i pel qual hi ha tres detinguts, segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat el TOT Barcelona de fonts policials.

Els fets es van produir dissabte a la matinada. Un vianant va alertar que havia vist tres homes agredint sexualment una dona al seient del darrere d’un cotxe aparcat al carrer Casanova, molt a prop de la Diagonal. A més, alertava que li estaaven fent fotos amb telèfons mòbils. Una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets immediatament i va detenir tres homes de 33, 32 i 28 anys. Un dels nois encara era dins del vehicle i els altres dos eren al carrer, però al costat mateix. 

Se’ls imputen tres possibles delictes: agrressió sexual, furt –li van robar el mòbil– i descobriment i revelació de secrets, ja que s’investiga si les imatges que van captar de l’agressió les van difondre enviant-les a altres persones. La policia, a més, va recuperar el mòbil furtat de la jove agredida.

La víctima estava en estat gairebé inconscient, possiblement per haver ingerit alcohol o alguna altra subtància –voluntàriament o involuntària– i va ser traslladada a l’Hospital Clínic, el centre de referència per atendre les víctimes de les agressions sexuals a Barcelona. Posteriorment, la noia va poder presentar la denúncia davant els Mossos d’Esquadra, però la policia ja tenia oberta la investigació a partir del que havia observat la patrulla i del que havia explicat el testimoni.

Els tres homes arrestats, han passat a disposició judicial aquest dilluns al matí, i el jutjat de guàrdia haurà de decidir si els envia a la presó provisionalment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa