Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos detinguts per la mort d’un home a una baralla a Nou Barris
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per la seva presumpta implicació en la mort d’un altre a la Trinitat Nova (Nou Barris), el passat 15 de febrer. La víctima va quedar estesa a terra després de ser atacada en una baralla en ple carrer Pedrosa. Seguidament, va ser traslladada a l’hospital, on finalment va morir. Segons han detallat fonts policials a aquest diari, es descarten més detencions, ja que en la batussa només haurien participat aquests tres implicats. 

Aquell dia, els Mossos van rebre un avís a dos quarts de deu del vespre que a la via pública hi havia una baralla i una persona greument ferida. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, l’home estava inconscient i va ser atès per personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La víctima va patir una parada cardiorespiratòria al lloc dels fets i els equips d’emergències el van haver de reanimar. En aquelles circumstàncies va ser traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron, on posteriorment ha mort.

En el moment de l’arribada de la policia catalana a l’escenari de l’homicidi, els presumptes autors de l’agressió ja havien fugit. Així, han estat necessàries gairebé dues setmanes d’investigació policial per arribar a vincular presumptament dos homes, de 41 i 28 anys, amb la mort de l’home. En les pròximes hores està previst interrogar els arrestats per intentar esbrinar la causa de la baralla. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa