Detenen un home per gravar a la dutxa les filles de la seva parella

L'arrestat feia poc que vivia a casa de les víctimes, que van descobrir la càmera al bany i van veure que l'havia posat ell

Un veí de Nou Barris ha sigut detingut pels Mossos d’Esquadra per haver posat una càmera enfocada cap a la dutxa al bany del pis on feia poc que vivia, que era a casa de la seva nova parella. La dona té dues filles, de 25 i 27 anys d’edat, que van ser les que van descobrir el giny, que gravava imatges de la seva intimitat.

Segons van denunciar les noies a la policia, elles mateixes van extreure la targeta digital de la càmera per comprovar què havia gravat, i van trobar-hi, entre d’altres, unes imatges que revelaven que l’home era qui havia instal·lat la càmera sense la seva autorització, fet que pot implicar un delicte contra la intimitat.

La discussió familiar que va provocar la descoberta va acabar amb l’home, de 45 anys, marxant del pis. Tot i així, com que les dones el van denunciar, la policia el va buscar i quan el va localitzar el va detenir.

El delicte contra la intimitat pot comportar penes d’un a quatre anys de presó, i si l’autor és algú amb vincles familiars o afectius amb les víctimes s’aplica en la meitat superior: és a dir, en aquet cas serien com a mínim dos anys de presó.

Més informació

Nou comentari