Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detenen un fotògraf per agredir sexualment una model menor
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van arrestar aquest dimarts un home que presumptament va agredir sexualment a Barcelona una menor, amb la qual va contactar amb el pretext de fer sessions fotogràfiques.

[r:1]

Segons han informat fonts de la policia catalana a Europa Press, els fets van tenir lloc a principis de juliol, després que la menor s’apuntés a través de les xarxes socials a un càsting per fer de model.

La jove va fer unes primeres sessions fotogràfiques en un pis de Barcelona i, malgrat que no eren remunerades, l’home que va contactar amb ella li va pagar algunes despeses, li va prometre que en el futur faria viatges a l’estranger i que li facilitaria contactes de feina.

En una última sessió, l’home que mantenia contacte amb la menor presumptament la va agredir sexualment al mateix pis on es feien les fotografies, per la qual cosa va ser arrestat el 30 de juliol.

Els Mossos recomanen vigilar amb quin tipus d’agències de models es contacta a través de les xarxes socials i comprovar que són oficials per evitar enganys.

Més notícies
Sis models d’entre 19 i 24 anys denuncien un fotògraf barceloní per assetjament sexual
Notícia: Sis models d’entre 19 i 24 anys denuncien un fotògraf barceloní per assetjament sexual
Comparteix
L'home oferia alcohol i drogues a les noies per desinhibir-les"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa