Detenen dues persones que tenien ordres de cerca i captura a Nou Barris

Les detencions es van produir per un dispositiu policial en punts calents del districte

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir ahir dues persones que ja tenien ordres de cerca i captura per delictes de tràfic de drogues i un altre per falsificació documental en el marc del dispositiu Ubiq, un desplegament policial en punts calents de delictes de Nou Barris.

Les inspeccions van tenir lloc en un local d’enviament de diners, dos bars i una perruqueria, tots del barri del Verdum i Ciutat Meridiana, amb dos detinguts per ordres de crida i cerca relacionades amb delictes contra la salut pública i un altre per falsificació documental, un investigat per apropiació indeguda, sis denúncies per consum o tinença de drogues i dues per tenir armes prohibides. En un dels bars es van tramitar diverses denúncies per infraccions greus en la tolerància al consum de drogues a l’interior del local.

Aquest operatiu se suma als altres quatre d’aquestes característiques que s’han dut a terme entre el 15 de gener i el 13 de febrer amb un balanç de 67 denunciats per consum o tinença de drogues, nou denunciats per tinença il·lícita d’armes prohibides i catorze detinguts. A més s’han fet sis inspeccions conjuntes que han comportat l’aixecament de diverses denúncies per infraccions greus. Dos d’aquests establiments estan pendents del seu tancament.

Més informació

Nou comentari