Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou detinguts per cultivar 3.000 plantes de marihuana en una nau de Sant Martí
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut 9 persones per cultivar 3.000 plantes de marihuana en una nau industrial a Sant Martí. La policia local va descobrir la plantació el 10 d’octubre sobre les 21:30 hores mentre feia vigilància de la nau. Uns agents controlaven la zona quan van veure que quatre homes sortien de la nau i intentaven robar un cotxe del mateix carrer

En aquest moment els agents van arrestar els quatre lladres i van localitzar les plantes de droga a l’interior de la nau, que està situada al barri de Sant Martí de Provençals. Per aquest motiu, van detenir també cinc persones que estaven a dins de la nau. Al dia següent la Guàrdia Urbana va entrar a la nau amb una ordre judicial i va decomissar les 3.000 plantes i 83 quilos de cabdells de marihuana. 

Marihuana decomissada a la nau de Sant Martí / GUB

Marihuana decomissada a la nau de Sant Martí / GUB

Les nou persones van quedar detingudes per un delicte contra la salut pública. Els responsables de la plantació estaven construint una altra sala a l’interior de la nau amb capacitat per a 3.000 plantes més. La superfície on els arrestats tenien la droga era de més de 400 metres, segons la Guàrdia Urbana. Tenia extractor industrial, filtres d’ozó de grans dimensions, depuradores d’aigües industrials, més de 200 llums de sodi, 196 potenciòmetres i tres fases elèctriques d’alta tensió. 

La policia municipal destaca també que el frau elèctric dels detinguts equival al consum de 230 famílies. La venta al carrer d’aquest material té un valor estimat de 415.000 euros i la plantació podia produir fins a 105 kg en cadascuna de les tres collites anuals. Al cap de l’any, doncs, la capacitat productiva mínima era de 315 kg de marihuana amb un preu de mercat d’uns 1.575.000 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa