14 detinguts en una operació contra el tràfic d’heroïna a Barcelona

La Policia Nacional ha intervingut 7,7 quilos de droga i més de 180.000 euros en efectiu

La Policia Nacional ha detingut 14 persones d’un grup de traficants que operava a Barcelona. 8 han ingressat a presó. Els agents han intervingut 7,7 quilos d’heroïna. Entre els arrestats hi ha els principals responsables del grup, format per persones de diverses nacionalitats i que tenen un ampli historial delictiu.

S’han fet quatre registres a Barcelona, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Badalona, on s’han trobat 180.140 euros, substàncies per manipular i tallar la droga, una pistola amb 98 cartutxos, una catana i altres armes blanques, una pistola elèctrica, vuit bàscules de precisió, un cotxe, una moto i material informàtic i de telefonia mòbil.

La investigació comença a Sabadell

La investigació va començar a l’octubre, a partir de la detecció d’un punt de venda d’heroïna a Sabadell, i ha acabat a principis de juny, quan es van fer els quatre registres domiciliaris. Els agents van identificar un grup de persones de diverses nacionalitats que formaven un grup dedicat al tràfic de drogues, principalment heroïna.

L’operatiu va permetre intervenir 7,7 quilos d’heroïna que pretenien distribuir al detall al mercat negre. Als 14 detinguts se’ls atribueixen els delictes de pertinença a organització criminal, contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes.

Més informació

Nou comentari