Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
14 detinguts en una operació contra el tràfic d’heroïna a Barcelona
  • CA

La Policia Nacional ha detingut 14 persones d’un grup de traficants que operava a Barcelona. 8 han ingressat a presó. Els agents han intervingut 7,7 quilos d’heroïna. Entre els arrestats hi ha els principals responsables del grup, format per persones de diverses nacionalitats i que tenen un ampli historial delictiu.

S’han fet quatre registres a Barcelona, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Badalona, on s’han trobat 180.140 euros, substàncies per manipular i tallar la droga, una pistola amb 98 cartutxos, una catana i altres armes blanques, una pistola elèctrica, vuit bàscules de precisió, un cotxe, una moto i material informàtic i de telefonia mòbil.

La investigació comença a Sabadell

La investigació va començar a l’octubre, a partir de la detecció d’un punt de venda d’heroïna a Sabadell, i ha acabat a principis de juny, quan es van fer els quatre registres domiciliaris. Els agents van identificar un grup de persones de diverses nacionalitats que formaven un grup dedicat al tràfic de drogues, principalment heroïna.

L’operatiu va permetre intervenir 7,7 quilos d’heroïna que pretenien distribuir al detall al mercat negre. Als 14 detinguts se’ls atribueixen els delictes de pertinença a organització criminal, contra la salut pública i tinença il·lícita d’armes.

Més notícies
Batlle anuncia que Barcelona col·laborarà amb el pla de xoc contra la droga a la Mina
Notícia: Batlle anuncia que Barcelona col·laborarà amb el pla de xoc contra la droga a la Mina
Comparteix
El tinent d'alcaldia de Seguretat ja ha trucat a l'alcalde de Sant Adrià i es reuniran al setembre
Veïns de Sant Antoni denuncien l’ocupació d’un pis per consumir-hi droga
Notícia: Veïns de Sant Antoni denuncien l’ocupació d’un pis per consumir-hi droga
Comparteix
Fem Sant Antoni avisa l'Ajuntament i la policia que dissabte a la nit van entrar uns presumptes traficants que bloquegen el portal perquè no es pugui tancar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa