Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nens sense salvavides i monitors qüestionats en un casal d’estiu de platja
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detectat un casal d’estiu de platja amb irregularitats. La policia municipal va veure uns menors que feien servir una taula de pàdel surf sense salvavides a prop de l’espigó de la platja del Somorrostro, al límit entre les platges de la Barceloneta i les de Sant Martí. Fonts municipals detallen que eren nens petits i que estaven massa a prop de la zona de bany. Així doncs, van fer tornar els nens i els monitors que els acompanyaven a terra.

Una vegada allà, segons ha avançat la Ser i confirmen fonts municipals al TOT Barcelona, van comprovar que alguns dels monitors no tenien el títol requerit per a l’activitat. Per aquest motiu la policia municipal va aixecar acta i va passar informació sobre els fets a Capitania Marítima, que és l’autoritat competent.

El Club Patí Vela nega que els monitors no tinguessin títol

L’empresa que ha comès les irregularitats està subcontractada pel Club Patí Vela, amb seu al moll de la Marina del Port Olímpic. El president de l’entitat, Rafael Figuerola, ha negat en declaracions al TOT Barcelona que els monitors no tinguessin títol. “Comprovem que tots els monitors tinguin titulació”, ha reivindicat. Pel que fa a la falta de salvavides per als nens en l’activitat de pàdel surf, el president del Club Patí Vela ha traslladat que la legislació diu que “no és necessari” el seu ús en aquest context. A més, ha recordat que les taules van lligades al turmell de l’usuari, així que la perillositat és “nul·la”.

De tota manera, ha comentat que el Club Patí Vela requerirà a partir d’ara a totes les companyies subcontractades perquè donin salvavides a tots els nens. “Hi posem remei per garantir encara més la seguretat”, ha defensat Figuerola.

Més notícies
Un grup de joves a la platja de Bogatell / ACN
El dilema metropolità a les platges: com regular-les sense efecte dominó
Notícia: El dilema metropolità a les platges: com regular-les sense efecte dominó
Comparteix
Els 13 alcaldes afectats per les restriccions pacten unitat d'acció
Pla general de la platja de Somorrostro, a la Barceloneta / ACN
Barcelona analitza l’aigua de la ciutat per anticipar-se als rebrots
Notícia: Barcelona analitza l’aigua de la ciutat per anticipar-se als rebrots
Comparteix
Es tracta d'un mètode més "barat" que permetrà detectar positius abans que siguin diagnosticats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa