Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cauen un grup de traficants el Clot i el seu majorista
  • CA

Els Mossos d’Esquadra conjuntament amb efectius de la Guardia Urbana de Barcelona han dut a terme un dispositiu policial aquest matí que ha acabat amb el desmantellament d’un punt de venda de drogues regentat per un traficant. L’operatiu ha comportat també la detenció de vuit persones per tràfic de drogues, entre els quals hi ha el responsable de distribuir les drogues als petits traficants. El detingut també es dedicava a la falsificació de documents perquè persones que no reuneixen els requisits necessaris puguin tenir accés al lloguer d’una vivenda o puguin demanar préstecs bancaris.

La investigació policial es va iniciar després de tenir coneixement informacions que apuntaven a que en un domicili situat en el barri del Clot s’estaven venent substàncies estupefaents per part d’una parella de persones d’origen dominicà. Aquestes persones tenien relació amb un home que va resultar ser el responsable de subministrar a petits traficants que actuen al barri.

A partir d’aquestes informacions, agents dels dos cossos policials van iniciar vigilàncies i seguiments que van determinar que efectivament des del domicili investigat s’estaven venent drogues a petits consumidors.

Aquest matí s’ha dut a terme l’operatiu policial, que ha comportat entrades i registres al domicili des d’on es traficava, al domicili de màxim investigat i en un altre pis des d’on aquest realitzava la documentació falsa que després venia a persones que no reunien els requisits per llogar una vivenda o contractar crèdits bancaris.

L’operatiu s’ha saldat amb la detenció de vuit persones, d’origen dominicà, totes membres del mateix grup i el desmantellament del punt de venda, situat al barri del Clot.

Durant les entrades s’ha localitzat cocaïna, marihuana, balances de precisió, més de 7.000 euros, així com diferents estris per falsificar documents, com ara un ordinador, una impressora, una plastificadora, una màquina de tallar paper i un escàner. També s’ha trobat documentació de contractes de treball i declaracions d’hisenda que els serveis especialitzats hauran d’analitzar. Els detinguts passaran a disposició judicial durant els propers dies.

Més notícies
Desmantellen un punt de venda i consum de droga a Sant Martí
Notícia: Desmantellen un punt de venda i consum de droga a Sant Martí
Comparteix
La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones i ha intervingut diverses dosis de substàncies estupefaents, balances de precisió i altres estris
Investiguen un tiroteig a Sant Martí
Notícia: Investiguen un tiroteig a Sant Martí
Comparteix
Diversos testimonis van alertar que havien sentit trets i els Mossos van trobar cartutxos al carrer però no cap ferit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa