Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desmantellen un punt de venda de droga que tenia un home segrestat
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc traficants que distribuïen drogues des d’un pis del barri del Raval situat al carrer Lancaster i que havien segrestat una persona durant tres dies. Les detencions van tenir lloc precisament després de la denúncia del segrestat i que havia pogut escapar-se aprofitant un descuit dels homes que el retenien.

El denunciant, que va trucar directament al telèfon d’emergències 112, va explicar que havia estat retingut i amenaçat de mort durant tres dies per un grup de persones d’origen paquistanès a l’interior d’aquest immoble. La mateixa persona va alertar que el pis era un punt de distribució de drogues al qual hi acudien diàriament diverses persones per adquirir les substàncies.

Amb la informació recollida els agents es van desplaçar fins a l’immoble i van trucar a la porta sense aconseguir inicialment que ningú es comuniqués amb ells, malgrat sentien sorolls que provenien de l’interior. El mossos van continuar insistint i, finalment, una persona els va obrir la porta. A l’interior del pis hi havia diverses persones.

Els agents van fer comprovacions a la zona del replà de l’escala que arribava al terrat i van localitzar una bossa de plàstic blanca a l’interior de la qual hi havia una ronyonera plena de substàncies estupefaents i van detenir els ocupants de l’immoble.

Posteriorment, els agents van fer gestions per saber qui era el propietari del pis i van constatar que la propietat anava a nom d’una dona que va explicar que tenia llogat el pis a unes persones que li pagaven la meitat del que havien contractat i que no van resultar ser les que tenien identificades. Per aquest motiu la dona va autoritzar els agents a que es fessin càrrec de l’immoble i que quedés tancat i alliberat com a un punt de distribució de drogues.

La investigació continua oberta per tal d’esclarir els motius pels quals els detinguts haurien retingut una persona en aquest immoble. Els detinguts passen avui a disposició judicial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa