Descarten racisme en una actuació de la Guàrdia Urbana investigada per ordre de Colau

Una usuària de Twitter va encendre l’espurna que va acabar amb la investigació d’una actuació de la Guàrdia Urbana ordenada per l’alcaldessa Ada Colau. El 30 de juliol una dona va denunciar que uns agents de la policia local van fer fora de la platja dos “immigrants” amb l’argument que la platja és per a persones. La líder de l’executiu municipal va contestar a la piulada afirmant que havia ordenat l’inici d’una investigació. Fonts municipals han avançat al TOT Barcelona que l’informe ha conclòs que l’actuació dels agents va ser correcta.

Colau va avisar que “de confirmar-se, és inacceptable per part d’un funcionari públic”. Així doncs, Colau va informar que havia “traslladat” els fets a l’autoritat competent perquè fossin investigats.

[r:1]

Malgrat que l’informe ha desvelat que no hi va haver “mala actuació” de la policia local, la dona que va alertar de l’episodi va explicar que, en retreure la supsoada actitud racista als agents, un d’ells li va contestar que “quan violin” a les seves filles pensaria diferent.

Nou comentari

Més notícies

Investiguen uns agents de la Guàrdia Urbana per un possible cas de racisme

Ada Colau va respondre el missatge a Twitter que denunciava la situació i va traspassar el cas perquè s'obrís una investigació