Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desallotjament a la platja: sense mascareta i fent botellons després del toc de queda

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d’Esquadra han desplegat aquest divendres un dispositiu conjunt per vetllar pel compliment del toc de queda. A la platja de la Barceloneta, un dels punts d’aglomeracions els darrers dies, hi havia menys aglomeracions que altres nits de cap de setmana però tot i això hi havia centenars de persones.

A l’hora d’inici del toc de queda, a la una de la matinada, la majoria dels concentrats han seguit fent ‘botellon’ o conversant a la sorra i s’han anat aixecant i marxant a mesura que s’acostava el dispositiu. Cap a dos quarts de dues, la platja era pràcticament buida. Acte seguit ha estat el torn dels equips de neteja, que han iniciat la recollida de deixalles i han ruixat amb aigua la plaça del Mar i altres punts peatonals.

Entre els grups de persones que eren de festa o bevent a la sorra aquesta nit sobretot predominaven els estrangers. Alguns d’ells asseguraven desconèixer que s’havia reinstaurat un confinament nocturn. Desenes de furgones dels Mossos i de la Guàrdia Urbana han participat en el dispositiu i també han actuat a peu de sorra per desallotjar els grups.

El desallotjament de la platja de la Barcelona s’ha fet sense incidents destacables i agents de la policia local han procurat que els concentrats no marxessin travessant el barri de la Barceloneta pel mig per evitar molèsties als veïns. La tècnica principal pel desallotjament ha estat la presència de vehicles policials, tant al carrer com a la pròpia sorra de la platja. Davant de les furgones, els agents en filera anaven escombrant el personal i indicant als concentrats que se n’anessin a casa.

El toc de queda, reclamat per part del món municipal per fer front a l’onada de contagis per la covid-19, ha entrat en vigor aquest divendres a la nit en 161 municipis, entre ells Barcelona, i estarà vigent almenys una setmana.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Tano a juliol 17, 2021 | 10:01
  Tano juliol 17, 2021 | 10:01
  Aquesta puta xusma te la responsabilitat al cul.
 2. Icona del comentari de: Josep a juliol 17, 2021 | 11:08
  Josep juliol 17, 2021 | 11:08
  La veritat, tant se me'n fot que els que s'infectin siguin els mateixos que fan els "botellons" doncs s'ho busquen. E, més fotut és que infectin als seus pròxims i als altres en general i finalment fotin a parir els sanitaris. Aquí es demostra el sentit de la solidaritat i del seny que domina a aquest col.lectiu de les platges. Que els bombin.
 3. Icona del comentari de: 'Botellon' = castellanada a juliol 17, 2021 | 11:35
  "Botellon" = castellanada juliol 17, 2021 | 11:35
  Trompa, entrompada, turca, pítima, torradora, borratxera / en grup, col·lectiva, multitudinària... O, com en diuen al País Valencià: Adorar, fer un (Sant Roro, Sant Rorro
 4. Icona del comentari de: Ricard a juliol 17, 2021 | 13:29
  Ricard juliol 17, 2021 | 13:29
  Amb cobrefoc vigent els incívics ja són uns criminals.
 5. Icona del comentari de: Cansat de tontos a juliol 18, 2021 | 13:22
  Cansat de tontos juliol 18, 2021 | 13:22
  Cullons només saben que posà tocs de keda ilegals,el virus és la puta tele el c19 és una gran estafa,i tots demanant més mà dura sou un 🐑🐑

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa