Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denuncien la tercera agressió ultra després de la sentència del Suprem
  • CA

La sentència del Suprem ha obtingut com a resposta la mobilització diària de l’independentisme contra la condemna a fins a 13 anys de presó per als nou presos polítics. Els carrers han estat presos des de dilluns per manifestants que clamaven contra la resolució de l’alt tribunal, però no només per ells. Des de dilluns s’han registrat tres agressions d’ultres. Una d’elles a la plaça Tetuan, l’altra al carrer Balmes amb Rosselló i la tercera al metro a l’estació de Plaça Espanya.

[r:1]

L’agredit a plaça Espanya, H .O., va presentar denúncia davant dels Mossos d’Esquadra després que un grup de persones que portaven banderes d’Espanya amb una creu –i unes lletres que no va saber identificar– l’ataquessin i el deixessin inconscient. A la denúncia, a la qual ha tingut accés el TOT Barcelona, H. O. explica que va entrar al metro a plaça Espanya en un comboi de la L4 en direcció a Zona Universitària cap a les 18:30 hores.

Quan va accedir al tren va veure un grup de persones amb “aparença de pertànyer a un grup feixista”, segons consta a la denúncia, consultada per aquest diari. Sense que el comboi ni tan sols sortís de l’estació, i tal com consta al document, un membre del grup de persones amb simbologia espanyola li va dir: “¿Qué estás mirando?”.

[r:2]

Tot seguit la víctima va canviar de vagó, però els agressors el van seguir. H. O. no recorda res més de l’escena, i el següent que sap és que es va despertar als bancs de l’estació rodejat de personal del SEM. Tres noies estaven amb ell i li van explicar que havia rebut dos cops de puny a la barbeta i que havia quedat inconscient.

H. O. va passar la nit a l’hospital i va patir una contusió en la mandíbula, tal com va explicar a través de Twitter. 

 

Més notícies
Dues pallisses durant la nit de xocs entre ultres i antifeixistes a Barcelona
Notícia: Dues pallisses durant la nit de xocs entre ultres i antifeixistes a Barcelona
Comparteix
Els feixistes l'han assaltat brutalment a Rosselló amb Balmes | Una altra agressió de signe contrari a Muntaner amb València contra un ultra armat amb un ganivet
Agressió feixista a un independentista a la plaça Tetuan
Notícia: Agressió feixista a un independentista a la plaça Tetuan
Comparteix
El SEM l'ha atès de contusions al mateix lloc dels fets | Un testimoni relata els fets

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a octubre 20, 2019 | 19:04
    JordiP octubre 20, 2019 | 19:04
    I la cretina de la montapollos insistint en que hi han unionistes que no gosen sortir de casa, de por que passen. Estulta. ¿Quiénes son los violentos en Catalunya, montapollos? Los indepes o los "prostitucionalistes"? Boba, que ets una pepa, ja veuràs com t'ho paguen esa genteta amb la que t'has ajuntat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa