Denuncien una pallissa a un noi gai al Born

L'Observatori de l'Homofòbia alerta de l'agressió, que es va produir aquest divendres al matí

Nova i greu agressió homòfoba, segons ha denunciat l’Observatori de l’Homofòbia aquest dissabte. Els fets es van produir a Barcelona ahir, divendres, a les set del matí, segons l’entitat presidida per Eugeni Rodríguez.

Dos homes van abordar un noi gai al barri del Born i el van apallissar. Segons l’entitat denunciant, el van “insultar i agredir físicament. L’Observatori anuncia que ha rebut la incidència, que han comunicat els fets a l’Ajuntament de Barcelona i que estan a disposició de la víctima.

El noi, que viu fora de Barcelona però era per la zona del Born amb una amiga perquè havien sortit de festa, va ser acorrlat en un carrer estret del barri per dos atacants, segons ha detallat Eugeni Rodríguez a Europa Press. Segons el seu relat, el van increpar amb insults relacionats amb la seva sexualitat i després li van clavar cops. La víctima va haver d’anar a urgències i té previst presentar una denúncia als Mossos dimarts. També rebra ajuda psicològic i jurídica de l’Ajuntament, que ha estat alertat dels fets per l’Observatori. 

Rodríguez ha lamentat que les agressions homòfobes hagin augmentat i que Ciutat Vella sigui el districte on n’hi ha més. I ha recalcat que és “més necessari que mai” que es creï una taula amb l’Ajuntament, ​​la Generalitat  i els Mossos d’Esquadra per abordar el problema.

El regidor de Drets de Ciutadania i Participació, Marc Serra, ja ha condemnat l’atac, pel qual expressa el seu “absolut rebuig”, amb una piulada al seu compte de Twitter. 

Més informació

Nou comentari