Denunciat l’autor de la pintada “rata contagiosa” al cotxe d’una metgessa

Els Mossos han identificat l’autor de la pintada al cotxe d’una ginecòloga que aquestes setmana atén pacients de Covid-19. Dimarts la metgessa, Silvana Bonino, va trobar escrit “rata contagiosa” al lateral del vehicle, al que a més havien punxar dues rodes. La policia l’ha denunciat per danys amb l’agreujant d’odi, la sanció que haurà d’afrontar es desconeix per ara. 

El cotxe era a l’aparcament del bloc de pisos on viu Bonino, que es dirigia a la feina, una consulta privada de la zona alta de Barcelona. Va haver de demanar als seus pares que li deixessin el seu vehicle. “Vaig sentir sorpresa i tristesa per rebre aquest atac”, va explicar a EFE la doctora, que lamenta que “el més trist és que pot ser un veí”.  El seu marit, d’origen xinès i resident a Espanya des de fa anys, en assabentar-se’n va decidir denunciar els fets als Mossos d’Esquadra. Ella mentrestant va publicar el cas a les xarxes socials.

El president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, es va posar en contacte amb la doctora, per a expressar-li el seu suport. L’advocat d’aquesta entitat ha indicat que aquests casos es consideren violència contra els professionals mèdics.

Comentaris

  Carles Mansu Abril 17, 2020 | 19:53
  Seria just que aquest "senyor", almenys, patís la famosa pena del telediari.
  Ramon Abril 17, 2020 | 20:40
  Suposo que el pacte amb Na Manuela de Madre fou: "T'esborrem de la llista, perquè li faria massa mal al PSC, però tu desapareixes del mapa".
  Serafí Bandarra i Grataconys Abril 18, 2020 | 10:58
  ¿ I que li faran? cuan sapiguem lo que li passa,desgraciadament ens farem un tip de riure

Nou comentari