La denúncia contra la Casa Cadis demostra que ‘Kichi’ (Podem) n’ha ordenat el desallotjament

La documentació judicial ratifica que l'alcalde, figura emergent de l'esquerra andalusa, ha ordenat el desnonament dels sense sostre refugiats en aquest immoble abandonat

La petició de desallotjament de la Casa Cadis de Barcelona, on s’allotgen molt precàriament famílies sense sostre i refugiades, l’impulsa directament l’alcalde de Cadis. José Maria ‘Kichi‘ González és el denunciant únic de l’ocupació als Mossos d’Esquadra, segons ha pogut comprovar el TOT Barcelona després de tenir accés a la denúncia. L’emergent polític de Podem, que ha participat en nombroses trobades municipalistes de les “alcaldies del canvi” amb Ada Colau, consta com a firmant en la documentació del cas. L’immoble porta anys abandonat i està a tocar de la Sagrada Família.

Ara, per contrarrestar la denúncia, l’advocat del col·lectiu Welcome Sense Sostre, Bernat Barceló, ha demanat la suspensió del procediment judicial. A la petició, l’advocat argumenta que mentre que s’estigui negociant la cessió d’ús temporal amb l’ajuntament no té sentit que avanci el procés de desnonament. De moment, les converses per pactar la cessió es mantenen a nivell tècnic i no s’han acabat de materialitzar, tot i que l’Ajuntament es va mostrar plenament predisposat.

Denúncia contra la Casa Cadis de Barcelona, promoguda per l'alcalde gadità / Casa Cadis

Denúncia contra la Casa Cadis de Barcelona, promoguda per l’alcalde gadità / Casa Cadis

Més informació

Nou comentari