Demanen 20 mesos de presó per dos homes que van apallissar un indigent

La fiscalia també reclama una indemnització de 4.300 euros per les lesions patides per l'home, que fa dos anys que viu al carrer

La fiscalia demana 20 mesos de presó, tres mesos de multa i una indemnització de 4.300 euros a dos homes que el desembre de l’any passat va apallissar una persona indigent a la porta d’una sucursal bancària, informa l’ACN. A les 7.00 del matí, els dos homes, que no tenen antecedents penals, i altres joves que no van poder ser identificats van enganyar el sensesostre perquè sortís del caixer on estava dormint.

Després de molt insistir, l’home va obrir la porta i els acusats van aprofitar que no hi havia gent al carrer per humiliar-lo i denigrar-lo. Tot seguit el va tirar a terra i li van donar puntades de peu i cops de puny fins que van arribar diversos agents de la Policia Nacional de la seu de la Delegació del govern espanyol a Barcelona.

La víctima, que està a l’atur i no té casa, va patir un traumatisme cranioencefàlic i ferides a la cara, les cames i la zona abdominal. Va necessitar deu dies per recuperar-se i li han quedat seqüeles. La fiscalia acusa els autors d’un delicte contra la integritat moral –pel qual demana 20 mesos de presó i la prohibició d’acostar-se a menys d’un quilòmetre de la víctima– i un delicte lleu de lesions.

Més informació

Nou comentari