El cantant Dani Martín ha omplert el Palau Sant Jordi de Barcelona. 15.000 persones han gaudit aquest dissabte a la nit de la música de l’artista madrileny, en el que ha sigut el primer gran concert des de l’esclat de la pandèmia. Tantes eren les ganes que les entrades s’han exhaurit.

Per poder accedir al recinte ha estat obligatori presentar el passaport covid, imprescindible, també, per viatjar o participar en esdeveniments on s’hi puguin concentrar moltes persones. A més, els assistents tenien una cadira assignada i no s’han pogut moure del seu lloc. Com a mínim, aquesta era la premissa, perquè gairebé ningú s’ha pogut estar quiet i tots han acabat ballant de peu les cançons de l’artista, que compta amb una dilatada trajectòria professional i discogràfica. Això sí, ho han hagut de fer ben a prop de la zona on se’ls havia col·locat.

L’excantant del Canto del Loco ha presentat a Barcelona la seva nova gira, ‘Qué caro es el tiempo. Les xarxes socials s’han omplert de comentaris, imatges i vídeos del públic gaudint de l’espectacle.

“Després de gairebé dos anys tancats a casa, sense poder viure, aquest és un regal preciós. Ens ho mereixem”, ha assegurat Martín. El cantant ja va intentar aterrar a la capital catalana en diverses ocasions. Amb la gira ‘Lo que me dé la gana’ havia d’actuar l’any 2020, però la pandèmia del coronavirus ho va fer impossible. Sense donar-se per vençut, l’artista tenia previst cantar el 17 d’abril d’aquest any, però novament la situació epidemiològica del moment ho va tornar a impedir, després d’un nou augment dels positius per Covid-19. Finalment, el moment ha arribat aquest dissabte.

Sempre que la situació de la pandèmia ho permeti, Martín actuarà novament a Barcelona. De fet, ja està prevista un nou concert a la ciutat. En aquest cas, per al 3 de desembre de l’any vinent, de nou al Palau Sant Jordi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa