Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou cop contra el cultiu de marihuana, ara al Bon Pastor
  • CA

Nou operatiu conjunt de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana contra el cultiu clandestí de marihuana a Barcelona. Aquest cop, l’operació s’ha practicat al Bon Pastor, segons ha informat la Guàrdia Urbana. Els agents han requisat 346 plantes de marihuana i han arrestat una persona.

A banda del detingut, s’investiga la relació d’un altre individu amb la plantació il·lícita, presumptament destinada a processar la marihuana i vendre-la com a droga. A més, la policia ha confiscat estris i material per al cultiu i ha destruït la instal·lació acondicionada per aconseguir les condicions òptimes perquè creixin les plantes.

La batuda ha tingut lloc en dos habitatges del mateix bloc, informa Europa Press. Els agents s’hi han presentat cap a les 11.00 hores.

Mossos i Guàrdia Urbana s’han coordinat en diversos cops conjunts en els últims mesos en què han aconseguit desmantellar punts de producció i de venda d’estupefaents. En una de les últimes intervencions en què tots dos cossos han actuat plegats, els agents van localitzar dos quilos de marihuana empaquetada en el congelador d’un pis. El resident a l’habitatge -un home que va acabar detingut- va intentar desfer-se de proves a l’adonar-se de l’arribada de la policia i va llançar per la finestra 2.620 euros en efectiu.

Més notícies
Tram del carrer Loreto on es va produir l'apunyalament / Twitter
Detingut un home per apunyalar un vianant a les Corts
Notícia: Detingut un home per apunyalar un vianant a les Corts
Comparteix
Els Mossos han localitzat el sospitós, de 29 anys, després de prendre declaració a la víctima, que segueix a l'hospital
Atracament violent d'un mòbil a l'Eixample
Atracament violent d’un mòbil a l’Eixample
Notícia: Atracament violent d’un mòbil a l’Eixample
Comparteix
Un home va escanyar la víctima, una dona, per prendre-li el mòbil mentre parlava amb ell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa