Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cuiners amb estrella Michelin reparteixen 1.000 racions de fricandó als més vulnerables
  • CA

L’Organització Interprofessional de la Carn de Boví (Provacuno) ha repartit aquest dimecres, en ocasió de les festes de Nadal, un total de 1.000 racions de fricandó de vedella amb bolets entre les persones més necessitades de Barcelona, a través de Càritas, Creu Roja i l’Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna.

El menú ha estat elaborat per xefs amb estrelles Michelín com Paolo Casagrande (Lasarte), Paco Pérez (Miramar), Joel Castanyé (La Boscana), Juan Luis Fernández (Lú Cuina i Ànima) i Iván Cerdeño (Cigarral de l’Àngel), que han participat en el lliurament dels plats en el Port Olímpic de Barcelona, segons un comunicat de Provacuno.

Al costat dels cuiners, han participat en l’acte el director del Port Olímpic, Toni Roig; el president de Provacuno, Eliseo Isla Argelich, i el primer tinent d’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, que ha agraït l’acció. “Una vegada més es demostra que Barcelona és una ciutat plena de solidaritat, amb un teixit civil, empresarial i associatiu que no ha de ser aliè a la realitat d’un moment tan complicat com el que moltes persones i moltes famílies estan vivint”, ha declarat Collboni, en referència a la pandèmia del coronavirus.

Eliseo Isla ha afirmat que “el sector del boví de carn –integrat per ramaders, industrials, carnissers– està sempre compromès amb oferir el millor producte per a tots, i així ho hem fet durant tota la pandèmia”, i ha celebrat haver pogut llançar aquesta acció solidària amb els més necessitats durant el Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa