Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Crítiques al govern espanyol per no reprendre la vacunació amb AstraZeneca fins dimecres
  • CA

La cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebron, Magda Campins, ha lamentat que el govern espanyol hagi decidit que la vacunació amb AstraZeneca no es reprengui fins dimecres de la setmana vinent. “Alguns països com Itàlia, Alemanya o França vacunaran des d’avui mateix”, ha dit a Catalunya Ràdio. La doctora ha alertat que cada dia sense vacunació “és un dia que es perd per evitar morts”.

Ha afegit que esperava que l’Agència Europea del Medicament conclogués que la vacuna “és segura” i ha tornat a demanar que es pugui administrar més enllà dels 55 anys ja que “no hi ha cap motiu que justifiqui mantenir el topall”. Campins ha demanat també “molta prudència” en la mobilitat per evitar un repunt després de Setmana Santa.

Campins ha assegurat tenir “por” pel que pugui passar els propers dies, ara que ja es pot trencar el límit de la comarca amb el grup bombolla i també pel que pugui passar durant la Setmana Santa. Ha reconegut que tothom està “emocionalment molt cansat” però ha insistit que si es relaxen les mesures i es tenen contactes de risc els casos de covid tornaran a augmentar, com ha alertat que està passant a països de l’entorn. “Hem de ser molt prudents”, ha sentenciat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: en fi a març 19, 2021 | 11:57
    en fi març 19, 2021 | 11:57
    però si és del tot normal, que espereu d'un ministerio, on el ministro fot el camp per interessos partidistes i la que el substitueix, no sabe no contesta,
  2. Icona del comentari de: Malpensat a març 19, 2021 | 15:28
    Malpensat març 19, 2021 | 15:28
    Normal. No volen que la vacuna s'administri fins estar ben segurs de que han cobrat la comissió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa