Crisi interna a Vall d’Hebron per una crítica d’un cap d’àrea als anestesiòlegs

Jesús Martínez va dir que l'atenció l'han liderat els intensivistes i l'hospital agraeix la feina de tothom

La direcció de l’hospital Vall d’Hebron s’ha desmarcat aquest dilluns de les opinions del coordinador de pacients crítics, Jesús Martínez, que divendres passat va dir a Twitter que els anestesiòlegs del centre “potser” van atendre pacients de Covid-19, però no van pas liderar aquesta atenció.

Segons Martínez, “liderar significa coneixement i ‘expertise’ en el control de la Covid, competències reconegudes per l’especialitat, protocols…”. Per això, assegurava que els intensivistes han estat “líders indiscutibles en el 100% dels casos“. El doctor ha esborrat la piulada polèmica, que ja no es troba al seu compte de Twitter.

En canvi, el centre ha anunciat explícitament que “no comparteix” les opinions de Martínez i ha agraït “la gran tasca” del servei d’anestesiologia, que ha estat “una de les claus” per afrontar el gran volum de pacients. En un segon tuit del mateix fil, l’hospital acaba dient que un dels èxits de la lluita contra el coronavirus al centre ha estat la “multidisciplinarietat” dels equips assistencials.

Més informació

Nou comentari