Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’OMS lloa l’Hospital Vall d’Hebron per la seva bona gestió del coronavirus
  • CA

L’Organització Mundial de la Salut ha felicitat l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per la seva bona gestió de la crisi sanitària provocada pel coronavirus. Així ho ha afirmat en una visita el Dr. Bruce Aylward, un dels experts enviats per l’OMS a Wuhan, l’epicentre de la pandèmia.“Vall d’Hebron ha fet una gran feina per convertir-se en un centre Covid, re-formular tots els espais i preparar els seus professionals per avançar-se al virus”, ha afirmat Aylward.

Les declaracions de l’epidemiòleg canadenc les recull el mateix Vall d’Hebron en un comunicat penjat a la seva pàgina web. Aylward ha encapçalat una comitiva on també hi havia la consellera de Salut, Alba Vergés. Junts han visitat la zona on s’ha ideat el pla de contingència i les subdirectores assistencials han desglossat com la Vall d’Hebron ha anat reconvertint espais fins a multiplicar per 7 la capacitat de llits UCIs disponibles. “És impressionant com us heu avançat al que anava a passar, realment un exemple”, han insistit Aylward.

Per últim, Aylward han visitat el Pavelló d’Esports de Vall d’Hebron, on des de fa uns dies hi ha pacients Covid no crítics, amb una capacitat per 132 persones. Aylward haa valorat molt positivament “la proximitat d’aquesta instal·lació amb el centre hospitalari”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa