L’última hora sobre el coronavirus, a l’aplicació del TOT Barcelona

Baixa't la nostra 'app' per a Apple o Android i rebràs al teu dispositiu totes les notícies, reportatges i entrevistes sobre la pandèmia a la ciutat

La pandèmia causada pel coronavirus SARS-CoV-2 ha disparat l’interès per la informació dels nostres lectors. Ho estem notant cada dia, i també comprovem que creixen els usuaris interessats a tenir al seu telèfon mòbil o la seva tauleta l’aplicació del TOT Barcelona, específica pera Apple i per a Android.

Si encara no la tens i te la baixes –és totalment gratuïta–, podràs consultar amb molta facilitat les últimes notícies sobre l’epidèmia a Barcelona. També hi podràs llegir reportatges i entrevistes tan útils com la que li hem fet aquesta setmana al doctor Antoni Bulbena, psiquiatre de l’Hospital del Mar, amb indicacions per afrontar el confinament. Ha sigut el contingut més llegit en molt temps.

Aquesta entrevista ha format part de la selecció de continguts que cada dia fem arribar als usuaris de l’aplicació amb un sistema d’alertes que t’ho posen molt fàcil: et salta l’avís i només has de clicar-hi per poder llegir l’article: sempre en ober, sense cap mur de pagament i disponible per compartir-lo.

Les aplicacions del TOT Barcelona per a iPhone i Android estan disponibles a l’Apple Store i a Google Play.

La carpeta de ‘preferits’, per llegir quan vulguis  

fletxa2

Un avantatge important de l’app és que té un senzill mecanisme per guardar-te els continguts que t’interessin per recuperar-los quan vuguis o per llegir-los més tard si en el moment que els ves no tens temps. Es tracta de marcar l’estrella que apareix a l’esquerra en la notícia, i immediatament us quedarà arxivada a la carpeta ‘preferits’.  

 

Més informació

Nou comentari