Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Setze detinguts d’una banda de lladres especialistes en robatoris a camions
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut 16 persones en una operació contra una banda de lladres especialitzats en robar mercaderies de camions. La policia catalana ha destinat més de 300 agents per acabar amb aquesta “organització criminal”, tal com han explicat a través de Twitter. El dispositiu ha començat cap a les 7:45 hores.

La policia catalana no descarta més detencions. S’estan fent 16 escorcolls, principalment a Barcelona, però també a municipis com Mataró, Terrassa, Badalona, Sant Celoni Sant Fost de Campsentelles. En algunes actuacions dels lladress, quan els camioners s’adonaven que estaven sent víctimes d’un robatori es van produir enfrontaments violents amb els lladres, segons informa l’ACN.

La policia catalana ha arrestat els caps de l’organització i requisat objectes robats i diners en metàl·lic. La majoria de les entrades s’han fet a la ciutat de Barcelona, segons han explicat fonts policials. Una d’elles es fa al barri de Bon Pastor. 

Els Mossos van començar la investigació a principis d’any quan van detectar actuacions de la banda a diari a carreteres catalanes. Segons informa l’ACN, el grup actuava sempre de la mateixa manera. Sortien amb diverses furgonetes per localitzar camions. Abans d’actuar comprovaven si el que transportaven tenia valor econòmic i, si en tenia, enviaven lladres que materialitzaven el robatori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa