Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Protesta a Barcelona per als que no poden anar al tall de la Jonquera

El tall a la Jonquera convocat per Tsunami Democràtic és d’accés difícil per als manifestants per la presència de cotxes a la carretera i la custòdia policial. La mobilització, però, tindrà una rèplica a Barcelona davant de la delegació del govern espanyol. La Generació 1O ha cridat tots aquells que no poden arribar fins a la frontera amb França a concentrar-se a la cruïlla entre els carrers Roger de Llúria i Mallorca a les 18.30 hores.

Paral·lelament, s’estan organitzant grups de Telegram on la gent busca formes d’arribar a la Jonquera per formar part de l’acció de Tsunami Democràtic, que té previst mantenir el tall durant tres dies. Per fer-ho, han muntat un escenari. Allà s’han confirmat els concerts de Lluís Llach i Txarango. 

En menys d’una hora el grup per a barcelonins que volen pujar a la frontera amb França ha aplegat més de 200 persones. Els membres pregunten qui pot anar amb cotxe i si tenen places. A més, Tsunami Democràtic ha fet una crida als “motoristes” perquè es dirigeixin cap a la Jonquera. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa