Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Convoquen una concentració de rebuig per l’atac homòfob amb gas pebre al metro
  • CA

L’agressió homòfoba de diumenge a primera hora del matí tindrà resposta al carrer. Arribarà en forma de concentració de rebuig per l’atac, que es va produir a la parada de metro del Clot, al districte de Sant Martí. Segons va relatar la víctima, es trobava amb dos amics després d’una festa quan un noi i una noia els va increpar. Després d’una discussió, el jove va treure un esprai de gas pebre i el va utilitzar per atacar la víctima, que va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.

[r:1]

Per tot plegat, l’Observatori contra l’Homofòbia (OCH), el col·lectiu Unitat contra el Feixisme i el Racisme i l’associació de veïns del Clot han convocat una protesta dilluns que ve a les 19.30 hores. Amb el lema “Prou agressions LGTBIfòbiques”, criden a concentrar-se per rebutjar l’atac que va patir el jove diumenge al matí.

Cartell que anuncia la concentració de dilluns 3 de febrer / Observatori contra l'Homofòbia

Cartell que anuncia la concentració de dilluns 3 de febrer / Observatori contra l’Homofòbia

El mateix cap de setmana un altre jove va patir una agressió homòfoba, en aquesta ocasió al districte de Sants-Montjuïc. En aquest cas, però, l’OCH no es va poder posar en contacte amb la víctima i se’n desconeixen els detalls. 

Més notícies
Dues agressions homòfobes en un cap de setmana a Barcelona
Notícia: Dues agressions homòfobes en un cap de setmana a Barcelona
Comparteix
En una d'elles un jove va ser atacat amb un esprai de gas pebre i ha presentat denúncia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa