Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El conductor d’un cotxe mor en un xoc amb un autobús de TMB
  • CA

El conductor d’un cotxe que circulava pel barri del Parci i la Llacuna del Poblenou (Sant Martí) aquest matí és la primera víctima mortal d’accident de trànsit a Barcelona des que va començar el confinament pel coronavirus. El sinistre s’ha produït uns deu minuts abans de les 11 del matí quan han xocat el vehicle de la víctima, un home de 69 anys i un autobús de TMB, segons fonts municipals. El xofer del bus i una passatgera han patit ferides de consideració mitjana –mèdicament classificades com a menys greus– i han estat traslladats a centres hospitalaris.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdi Urbana investiga ara l’accident i l’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials municipal, que ha ofert atenció psicològica als familiars de la víctima.

Aquesta és la cinquena víctima mortal en accident de trànsit a la ciutat aquest 2020 i la primera des que va començar el confinament, que va fer reduir molt el trànsit i el nombre d’accidents. El tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, i el cap de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez, han comentat més d’un dia que la xifra de sinistres diaris amb ferits, que sol ser d’un centenar, va caure per sota de deu la majoria de dies. De fet, el 5 d’abril va ser un “dia històric” sense cap accident, segons Velázquez. Alhora, Batlle també va relevar que era preocupant que amb la caiguda en picat del trànsit hi hagués molts més excessos de velocitat a les principals artèries de la ciutat, les que estan controlades per radars, que han més que duplicat les multes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa