Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un conductor begut intenta atropellar una parella de ciclistes i acaba xocant contra una pilona

La Miriam i la seva parella, mentre passejaven en bicicleta, han escollit la ruta que els portava pel carrer de Sant Sebastià, precisament, perquè és poc transitat i estarien tranquils. L’últim que s’imaginaven és que acabarien sortint-ne corrents sense ni tan sols enrere. Però així ha estat. Una esbroncada amb un conductor d’una furgoneta ha acabat amb un intent d’atropellament, segons explica la Miriam. Malgrat que ells circulaven adequadament per la calçada, la irritació de l’amo del vehicle ha acabat amb la furgoneta fent marxa enrere a gran velocitat en direcció al punt exacte on era la Miriam. Per sort per a la ciclista, en comptes de xocar contra ella, l’impacte se l’han endut les pilones del lateral d’aquest carreró de Sant Andreu.

Ella, en aquell moment, només podia pensar a fugir d’aquell carrer. “He marxat corrents, l’únic que volia era allunyar-me d’aquell home, estava fora de si”, ha explicat a aquest diari la ciclista. El que no sabia ella és que, just en aquell lloc i moment, hi havia un mosso d’esquadra fora de servei. El policia ha aturat el cotxe que havia xocat contra la pilona i que pretenia marxar i ha esperat fins que ha intervingut la Guàrdia Urbana, poc després. Segons fonts oficials de la policia barcelonina, els agents li han fet la prova de l’alcoholèmia al conductor i el resultat ha estat positiu

La Miriam no s’estranya de l’estat d’embriaguesa de l’home que l’havia intentat atropellar -o, en el millor dels casos, espantar. “L’he vist la cara i l’expressió era realment estranya, no és normal que s’hagués alterat tant”, apunta. De fet, l’únic que li havia fet la ciclista ha estat el gest d’una butifarra. “Ja sé que no ho he fet bé, però és que ell ha començat i m’ha fet ràbia”, relata. 

Aquest gest havia estat la seva reacció als insults que l’home de la furgoneta havia començat a dirigir, inicialment, a la seva parella. Segons explica la Miriam, ells pedalaven per aquest carreró que, a més, està senyalitzat com un espai per on poden circular les bicicletes. Quan han vist arribar la furgoneta, s’han mogut per posar-se al lateral de la via. Encara i així, alguna cosa ha alterat el conductor begut i és llavors quan han començat els insults. 

Els fets han passat entre les 14 i les 14:30h. Testimonis corroboren que, després, la furgoneta ha quedat aturada en aquell punt mentre dues unitats de la Guàrdia Urbana hi feien gestions. Fonts policials apunten que, tot i que hi ha diverses pilones al llarg del carrer per separar la vorera de la calçada, el conductor furiós únicament n’ha malmès una. La Miriam, per la seva part, celebra “la bona sort” que ha tingut tant ella com un grup de gent que en aquell moment passaven per la mateixa zona. Malgrat la gravetat dels fets, la ciclista no ha decidit encara si, finalment, presentarà denúncia. 

Nou comentari

Comparteix