Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Condemnen una clínica a pagar 4.000 euros a una clienta que va patir cremades en la depilació làser

El Jutjat de Primera Instància 51 de Madrid ha condemnat a una clínica de depilació làser de Barcelona a indemnitzar amb 4.363,2 euros a una pacient per les cremades que va patir durant una depilació làser en considerar que hi va haver un “ús incorrecte del làser”.

Segons ha informat aquest dimecres l’associació El Defensor del Pacient, els serveis jurídics han defensat a l’afectada, el jutjat ha estimat parcialment la demanda presentada per l’advocat Damià Vázquez, i ha dictat una sentència que condemna a l’asseguradora de la clínica a pagar pels danys causats a la dona.

La clienta va acudir el 9 de juny de 2016 a una clínica situada a Tres Torres per fer-se la depilació làser. Va sentir des del primer tret “com augmentava progressivament el dolor que sentia, fins que finalment va començar a sentir fins i tot marejos i sense que aturessin el tractament malgrat les seves queixes “.

Quan la dona, després d’estar dues hores estirada a la clínica a causa dels dolors i marejos, va arribar a casa i va constatar les ferides, va acudir en diverses ocasions a l’hospital, on li van confirmar que tenia cremades de primer grau, segons l’associació.

Arran d’aquest cas, l’advocat Damià Vázquez afirma que en els últims anys han augmentat els tractaments de depilació làser, de manera que també “s’ha notat una pujada en el nombre de reclamacions presentades i indemnitzacions concedides”.

Per això, el Defensor del Pacient demana als pacients que extremin les precaucions a l’hora de triar les clíniques i centres d’estètica per a aquest tipus de depilació, ja que de vegades “no es realitza amb les degudes garanties o amb els professionals mèdics adequats “.

Nou comentari

Comparteix