Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els comerços de Sant Antoni escullen la millor tapa del barri
  • CA

Les rutes gastronòmiques no fallen mai. Tots els barcelonins tenen el seu establiment preferit al seu barri i, sovint, s’organitzen concursos per descobrir els millors de cada zona. En aquest sentit, el barri de Sant Antoni recentment ha escollit quina és la seva millor tapa, gràcies a una ruta on han participat veïns de la zona. Prop de 40 restaurants han competit per endur-se el Tapantoni 2022, el premi a la millor tapa del barri. L’immoble afortunat ha estat el restaurant Casa de Comidas Buenavista, que s’ha alçat amb la victòria gràcies a un excel·lent caneló de tardor amb beixamel de ceps i tòfona.

La tapa guanyadora

Aquesta, però, no és l’única tapa de renom d’aquest local de Sant Antoni. El restaurant ofereix menjar fresc de mercat amb diferents propostes culinàries per picar entre hores. Segons el mateix restaurant, la filosofia es basa en un esperit inclusiu i cuina simple de qualitat amb un mercat caràcter local. El xef Marc Roca és l’encarregat de la cuina i aposta per plats tradicionals per dinar o sopar amb un toc modern.

Què és el Tapantoni?

El Tapantoni 2022 s’ha celebrat del 4 fins al 20 de novembre i han estat els mateixos clients els encarregats d’escollir quines tapes els hi agradaven més. Tot plegat és una iniciativa de l’eix de Sant Antoni, que agrupa comerciants, associacions i establiments del barri des de la seva fundació, l’any 2004.

Enguany, a més, la ruta de tapes ha coincidit amb la celebració de la Setmana del Vi Català, que organitza l’INCAVI del 7 al 12 de novembre. Per això, la ruta s’ha volgut dedicar als vins catalans i s’ha incorporat una copa per acompanyar les tapes. Els preus han rondat els 3,80 euros per tapa o els 25 euros el menú.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa