Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comença el rentat de cara al passadís de Trinitat Vella
  • CA

El passadís de Trinitat Vella comença avui el seu rentat de cara, que serà mitjançant unes obres de cinc mesos de durada. Aquest espai, que uneix el carrer Mare de Déu de Lorda i la Via de Bàrcino, al barri de Trinitat Vella (Sant Andreu), serà renovat per la “degradació important” que pateix. Tal com explica l’Ajuntament de Barcelona, al passadís hi ha “esquerdes, goteres, terra relliscós”, entre d’altres.

La connexió, que té 378,18 m2, porta del centre del barri a serveis i equipaments com una escola, l’ambulatori o el centre cívic Trinitat Vella. A més, el passadís acull entitats culturals “molt actives” com ara els Triniteiros. Precisament al costat del local d’aquesta entitat s’ubicarà un nou accés al passadís. Serà un dels dos accessos que s’afegiran al passadís. Per tal de donar visibilitat a les entitats que desenvolupen les seves activitats al passadís es canviaran murs per vidres, segons ha informat l’Ajuntament.

L’espai, amb tot, passarà a ser “més lúdic i enriquidor”, segons el consistori. Paral·lelament, s’instal·laran senyals per fer visible l’accés al passeig. L’obra forma part del Pla de Barris i suposarà una inversió de 409.116,66 euros.

Més notícies
Una professional sanitària netejant els vidres d'una UCI amb pacients amb covid-19 a l'Hospital del Mar, en la pandèmia de coronavirus / ACN
MAPA | La ‘foto finish’ de la pandèmia a Barcelona: els barris més afectats
Notícia: MAPA | La ‘foto finish’ de la pandèmia a Barcelona: els barris més afectats
Comparteix
Nou Barris, Horta-Guinardó i Sant Martí concentren els punts amb incidència més alta per cada 100.000 habitants
Desplegament policial a la plaça de la Trinitat / F. Garrobo
Tensió a Trinitat Vella per un aldarull de tints xenòfobs davant d’un pis ocupat
Notícia: Tensió a Trinitat Vella per un aldarull de tints xenòfobs davant d’un pis ocupat
Comparteix
Un grup de veïns s'ha concentrat en contra dels joves immigrants que viuen a l'immoble i un altre grup hi ha anat per defensar-los | Antiavalots dels Mossos els han separat i dispersat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa