Comença el rentat de cara al passadís de Trinitat Vella

Les obres duraran cinc mesos i suposaran una inversió de més de 400.000 euros

El passadís de Trinitat Vella comença avui el seu rentat de cara, que serà mitjançant unes obres de cinc mesos de durada. Aquest espai, que uneix el carrer Mare de Déu de Lorda i la Via de Bàrcino, al barri de Trinitat Vella (Sant Andreu), serà renovat per la “degradació important” que pateix. Tal com explica l’Ajuntament de Barcelona, al passadís hi ha “esquerdes, goteres, terra relliscós”, entre d’altres.

La connexió, que té 378,18 m2, porta del centre del barri a serveis i equipaments com una escola, l’ambulatori o el centre cívic Trinitat Vella. A més, el passadís acull entitats culturals “molt actives” com ara els Triniteiros. Precisament al costat del local d’aquesta entitat s’ubicarà un nou accés al passadís. Serà un dels dos accessos que s’afegiran al passadís. Per tal de donar visibilitat a les entitats que desenvolupen les seves activitats al passadís es canviaran murs per vidres, segons ha informat l’Ajuntament.

L’espai, amb tot, passarà a ser “més lúdic i enriquidor”, segons el consistori. Paral·lelament, s’instal·laran senyals per fer visible l’accés al passeig. L’obra forma part del Pla de Barris i suposarà una inversió de 409.116,66 euros.

Més informació

Nou comentari