Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau s’opera d’una hèrnia i ataca els “masclistes imbècils” per insultar-la
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat que el 21 de desembre va passar pel quiròfan per operar-se d’una hèrnia que patia a la panxa des de fa dos anys i mig. La líder de l’executiu local ha explicat que després del naixement del seu segon fill, a l’abril del 2017, la zona abdominal del seu cos va quedar “destrossada”

Colau ha compartit la notícia a través de Facebook, on ha encoratjat altres dones que viuen situacions com la seva. L’alcaldessa de la capital catalana ha tingut paraules també per als “masclistes imbècils” que, segons ha dit, l’han insultat per tenir un “bony” a la panxa. En aquest sentit, ha recordat alguns comentaris que va rebre a través de les xarxes socials durant l’homenatge a les víctimes del 17A al 2017. 

“En el meu cas, igual que milers de dones, no vaig tenir temps de fer ioga o piscina o gimnàstica pre i postpart”, ha lamentat a la publicació de Facebook. A més, admet que ha estat durant més de dos anys pensant que “ningú” es preocupava per la seva hèrnia: “(Pensava) que era el meu problema, el meu cos era més lleig i que discretament havia de comprar-me roba més ampla per dissimular la meva deformitat”. 

“Dos anys i mig després, als masclistes imbècils que m’heu insultat per tenir un bony a la panxa… que us bombin”, remata Colau. 

A les dones que han patit dificultats, “físiques o emocionals”, en el procés de ser mares, els trasllada el seu suport i les lloa per la seva “lluita i generositat”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa