Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Clava una ampolla al coll del seu cunyat i intenta fugir de la policia per unes canonades
  • CA

Un home dominicà de 33 anys va clavar una ampolla de vidre trencada a un altre, de 32 anys, a la zona de Pubilla Cases i va intentar fugir la passada matinada, però els Mossos d’Esquadra el van detenir mentre intentava escapar-se. Ho ha avançat la cadena SER Catalunya, i ho ha pogut confirmar el TOT Barcelona. L’agressor era el cunyat de la víctima i després de clavar l’objecte punxant entre l’orella i el coll de l’altre individu va marxar a amagar-se a casa seva, ha sabut aquest diari. Segons indiquen fonts de la policia catalana, tot va passar al voltant de les 3 de la matinada i va acabar amb la detenció del delinqüent quan intentava fugir des d’una quarta planta baixant per les canonades del pati de llums de l’edifici on vivia.

Els fets van ocórrer al carrer El·lipse, al terme municipal de l’Hospitalet de Llobregat però molt a prop de la frontera amb Barcelona. El Servei d’Emergències Mèdiques va rebre un avís per una agressió a les 3:14h però no va haver d’atendre ningú perquè va ser traslladat a la Creu Roja. Tot i això, l’home ferit no ha hagut de ser ingressat, explica l’Agència Catalana de Notícies.

Segons expliquen fonts dels Mossos d’Esquadra, l’incident hauria evolucionat a partir d’una discussió que va anar pujant de to en ple carrer i que va acabar amb un dels dos protagonistes empunyant una ampolla trencada a la mà. En utilitzar-la, l’atacant va córrer a amagar-se a casa seva i, quan va veure que arribaven diverses patrulles policials al seu domicili, va provar d’escapar lliscant per les canonades del pati del bloc. Va ser llavors quan els agents el van acorralar i van executar la detenció, asseguren els Mossos.

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa