Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Denunciat per anar per un carril bici amb cotxe i agredir qui el gravava
  • CA

Un home circulava fa uns dies amb cotxe, un Smart de color vermell, per un carril bici, la qual cosa, entre altres, va impedir el pas a un altre home que anava amb patinet. En el moment que una altra persona va començar a gravar-lo amb el mòvil per denunciar la infracció que estava protagonitzant, el conductor va treure el barç per la finestra, li va propinar un cop i, a més, el va insultar. Això no és tot. Quan el passat dimecres aquest vídeo es va publicar a Twitter, l’escena dels fets va circular per les xarxes i va començar a tenir més importància de la que havia tingut al carrer, concretament a la confluència del carrer Sicília amb Mallorca.

Tal com expliquen fonts municipals, la Guàrdia Urbana es va posar amb contacte amb la persona que havia penjat el vídeo a Twitter per obtenir més informació sobre el què havia passat. El resultat? Una denúncia, afegeixen, interposada pels agents que arribarà a casa del conductor.

El regidor de l’Eixample

Per part seva, el regidor de l’Eixample, Pau Gonzàlez, s’ha pronunciat al respecte a través de Twitter. “La Guàrdia Urbana ha cursat d’ofici la denúncia d’aquest conductor. No podem permetre comportaments agressius ni els que atempten contra la seguretat vial com els del vídeo”, ha recordat aquest dimarts.

El tipus d’infracció d’aquest conductor és només un dels molts que es cometen a la ciutat. Un exemple el recull el segon baròmetre de la mobilitat en Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) del RACC a Barcelona. Segons indica, el 75% dels conductors admeten que en algunes ocasions circulen per la vorera. Un altre resultat important és que 60% dels usuaris de patinets o vehicles semblants van més ràpid del límit que permet la normativa. En aquest sentit, el 16% reconeix que té el seu vehicle trucat per poder circular a més velocitat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Francisco a setembre 22, 2022 | 16:49
    Francisco setembre 22, 2022 | 16:49
    Estic d'acord, pro els patinets i les bicicletes on van per la vorera i dius algo també t'insulten s'ha de fer a tothom igual, no només els cotxes fan coses malament s'ha de vigilar tothom i las motos igual vam per on volen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa