Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc ferits en un incendi provocat per una baralla entre ocupes
  • CA

Un pis ha cremat aquesta matinada al barri de Sant Andreu de resultes d’un incendi provocat. Segons ha avançat El Caso i ha pogut confirmar el TOT Barcelona, el pis s’hauria incendiat de forma provocada arran d’una baralla al carrer. Els Mossos n’investiguen les causes, però sembla que es tracaria d’una disputa per un pis ocupat. A hores d’ara, però, els Mossos d’Esquadra tenen en marxa la investigació.

De resultes de l’incendi el SEM ha hagut d’atendre cinc persones, que han inhalat fum, però que es troben fora de perill i han pogut abandonar la finca pel seu propi peu.

La baralla ha tingut lloc aquesta mitjanit al carrer Portugal, al barri de Sant Andreu, i diversos veïns haurien alertat els Mossos i la Guàrdia Urbana. Però després que la policia hi intervingués i dispersés els protagonistes, es va registrar l’incendi en el número 57 del carrer Portugal.

Sigui com sigui, ara els Mossos investiguen quina relació hi havia entre les persones que ocupen el pis de forma il·legal i els autors de l’incendi, encara per determinar.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: FRAN BCN a octubre 17, 2021 | 21:42
    FRAN BCN octubre 17, 2021 | 21:42
    Prou ja de la.xusma okupa. Quan.acabarà el bonisme?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa