Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Centenars de manifestants marxen per Barcelona cridats pel Tsunami Democràtic
  • CA

Diversos centenars d’estudiants del campus Diagonal de la Universitat de Barcelona (UB) i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) marxen per l’avinguda Diagonal de Barcelona després de concentrar davant del Palau Reial en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem en el judici a l’1-O.

Els manifestants tallen al seu pas el trànsit en els carrils centrals i laterals de l’avinguda així com les vies del tramvia.

A partir d’un quart de dotze, la concentració a la Via Laietana ha iniciat una marxa en sentit ascendent, en direcció a la plaça Urquinaona. L’objectiu, en un principi, és acabar trobant-se amb la resta de manifestants a plaça Catalunya.

Aquesta mobilització ha anat creixent els últims minuts i ja no només la formen funcionaris sinó que s’hi han sumat joves i veïns de la zona. Superen les 300 persones en marxa.

Les columnes d’estudiants es van trobant a plaça Universitat. Un miler de persones es concentra a la plaça al crit de “els carrers seran sempre nostres!” i aniran cap al punt de trobada a la plaça Catalunya

Més notícies
Forn, després de ser condemnat a 10 anys de presó: “No defallim”
Notícia: Forn, després de ser condemnat a 10 anys de presó: “No defallim”
Comparteix
Agraeix el suport a través de Twitter i afegeix "visca Catalunya lliure"
Quim Forn: 10 anys i mig de presó per posar les urnes
Notícia: Quim Forn: 10 anys i mig de presó per posar les urnes
Comparteix
El Suprem el considera culpable de sedició però descarta la rebel·lió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa