Centenars de manifestants marxen per Barcelona cridats pel Tsunami Democràtic

Desenes d'estudiants buiden les aules i es dirigeixen a plaça Catalunya, on han estat convocats

Diversos centenars d’estudiants del campus Diagonal de la Universitat de Barcelona (UB) i de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) marxen per l’avinguda Diagonal de Barcelona després de concentrar davant del Palau Reial en rebuig a la sentència del Tribunal Suprem en el judici a l’1-O.

Els manifestants tallen al seu pas el trànsit en els carrils centrals i laterals de l’avinguda així com les vies del tramvia.

A partir d’un quart de dotze, la concentració a la Via Laietana ha iniciat una marxa en sentit ascendent, en direcció a la plaça Urquinaona. L’objectiu, en un principi, és acabar trobant-se amb la resta de manifestants a plaça Catalunya.

Aquesta mobilització ha anat creixent els últims minuts i ja no només la formen funcionaris sinó que s’hi han sumat joves i veïns de la zona. Superen les 300 persones en marxa.

Les columnes d’estudiants es van trobant a plaça Universitat. Un miler de persones es concentra a la plaça al crit de “els carrers seran sempre nostres!” i aniran cap al punt de trobada a la plaça Catalunya

Més informació

Nou comentari