CC.OO. lamenta els atacs a la seva seu durant la vaga general

Ada Colau expressa el seu suport al sindicat i li agraeix el "compromís amb la defensa dels drets i llibertats fonamentals"

Un grup de manifestants dels CDR han atacat amb ous i pintura la seu del sindicat CCOO a Barcelona, durant una manifestació aquest dijous amb motiu de la vaga general contra el judici de l’1-O. El secretari general del sindicat a Catalunya, Javier Pacheco, ha dit que la “mobilització sempre és una eina per avançar en el camí a la transformació i la conquesta de drets”. “Això d’uns quants no té res a veure i no ens representa. Avui és un bon dia per sentir Orgull CCOO”, ha assegurat Pacheco.

També el compte principal de CC.OO. a Catalunya ha lamentat els atacs: “Estimem el dret a manifestació i la llibertat d’expressió, per això ens dol que avui hagin agredit algunes seus nostres”. El sindicat ha recordat que denuncia la violència i defensa el diàleg com “la via de solució per al conflicte polític”, a més d’agraïr “les mostres de solidaritat” rebudes. Una d’elles ha estat la de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha donat les gràcies a CC.OO. pel “compromís amb la defensa dels drets i llibertats fonamentals”.

 

 

Més informació

Nou comentari