Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un cavall de la Guàrdia Urbana s’escapa i galopa pel Poblenou durant 4 minuts
  • CA

Els veïns del Poblenou no donaven crèdit al que veien ahir des de les seves finestres i balcons a l’hora de berenar. Eren les sis de la tarda i un cavall blanc travessava els seus carrers sense genet i en alguns moments galopant, asseguren alguns testimonis. Ràpidament, la fotografia de l’animal desbocat al carrer Pujades es va començar a compartir entre tots els grups de Whatsapp i Facebook dels veïns de la zona. 

Mentre els veïns intentaven esbrinar què havia passat i què feia un cavall pels seus carrers, la Guàrdia Urbana corria per resoldre la urgència. El cavall era seu. Formava part de la Unitat Muntada del cos policial barceloní.

Ahir a les 18:06h un binomi passejava pel Poblenou quan, en aturar-se a la cruïlla dels carrers Pujades i Bac de Roda, el cavall blanc “es va desbocar”, detallen fonts municipals. No és que caigués el genet, sinó que el cavall va aprofitar el moment que l’urbà l’havia desmuntat per fugir. 

En aquell instant, es va iniciar la persecució de l’animal per recuperar-ne el control. Van ser només 4 minuts d’esvalot, però van ser suficients perquè el cavall fes diversos recorreguts cap a una banda i cap a l’altra, mentre patrulles de la Guàrdia Urbana intentaven calmar-lo. Finalment, passaven 10 minuts de les sis de la tarda quan el van aconseguir controlar a la cruïlla de Pujades i Espronceda sense que s’haguessin de lamentar “danys personals, animals ni materials”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa