Cau una banda albanesa de lladres que havien assaltat almenys 20 cases a l’àrea de Barcelona

Eren quinze, vivien en quatre pisos de l’Hospitalet de Llobregat –on havien fugit, després d’estar un temps instal·lats a Barcelona, a causa de la pressió policial a Ciutat Vella– i tenien dos cotxes i un xofer per anar a ‘treballar’. És la banda de lladres des cases albanesos desarticulada aquesta setmana pels Mossos d’Esquadra després d’un mes d’investigació, tot i que encara no s’han detingut tots els presumptes integrants del grup, ja que només se n’han arrestat nou homes, sis dels quals ja són a la presó per ordre del jutge.

La policia els atribueix, de moment, una vintena de robatoris a les comarques de l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès i el Vallès Occidental. I expliquen que el grup estava perfectament organitzat, que disposava d’un xofer de nacionalitat dominicana –per tant, de fora del seu cercle inicial– per anar a fer els robatoris i que la resta de moviments, inclosos els preparatoris, els feien sovint amb transport públic per reduir el risc de trobar-se amb controls policials, ja que tenien antecedents per robatoris també en altres països i si els identificaven a la policia li podia saltar alguna alerta per alguna ordre de recerca internacional. 

Els investigadors van saber fa una setmana que el grup preparava la seva fugida de Catalunya i per això van decidir passar a l’acció i detenir-los: en van trobar vuit a l’Hospitalet de Llobregat i un a Barcelona.
 
Amb l’autorització del jutjat d’instrucció número 3 de l’Hospitalet de Llobregat, els investigadors van fer quatre entrades i escorcolls en quatre domicilis de l’Hospitalet de Llobregat, on van trobar gran quantitat de material robat.
 
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
 

Comentaris

    capitao lampiao Desembre 23, 2018 | 13:20
    Doncs que entrin a l'arxiu de la guerra civil a Salamanca, que hi trobaran munts de material robat tambe i no passa res.

Nou comentari