Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau un lladre que robava motos per prendre la bossa d’una estrebada a dones de mitjana edat
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un lladre que s’havia especialitzat en robar motocicletes i usar-les per a prendre-li la bossa de mà d’una estrebada a dones de mitjana edat, en especial al districte de Sarrià-Sant Gervasi. L’home, de 37 anys, tenia 37 antecedents policials. El jutge va decretar dissabte el seu ingrés a presó provisional.

La investigació es va iniciar després d’una sèrie de robatoris per estrebada al districte barceloní, amb elements que coincidien, com el fet d’usar una motocicleta. La policia va buscar persones amb antecedents similars i van veure que l’arrestat podia estar relacionat amb els fets. El 21 de maig van poder observar com el sospitós conduïa una motocicleta que de seguida van comprovar que havia estat robada. “Al cap de poca estona l’investigat va cometre una estrebada de bossa de mà a una dona”, relaten els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

El van arrestar prop del seu domicili després que hagués estacionat la motocicleta en un carrer proper. Quan el van aturar duia a sobre tots els efectes personals que acabava de sostreure: un telèfon mòbil, un moneder i la bossa de mà. La moto havia estat robada al març a Barcelona i els agents van comprovar que el 17 de maig havia comès un altre robatori violent exactament amb el mateix modus operandi al passeig de la Bonanova. En aquella ocasió la víctima va caure a terra a causa de l’estrebada i la van haver d’operar per trencament de fèmur.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa