Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau un lladre molt actiu que robava botigues de barri
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Barcelona un home de 34 anys com a presumpte autor de nou robatoris amb força en comerços del districte de l’Eixample. En tots els casos, l’home aprofitava que els locals eren tancats per forçar reixes o portes i accedir-hi amb l’objectiu principal de sostreure caixes enregistradores, mòbils o tauletes. Els robatoris que els agents han pogut constatar durant la investigació, feta arran de denúncies, van tenir lloc entre meitat de juliol i meitat de novembre i van ser robatoris en merceries, pastisseries, botigues de queviures i fins i tot una gelateria i un restaurant.

Agents de la comissaria de Sarrià-Sant Gervasi van detenir l’home el 19 de desembre quan va actuar a una sabateria del districte. Arran de l’estudi de les imatges aportades per les víctimes a l’hora de denunciar, els investigadors van poder constatar que l’autoria de tots els fets requeia en la mateixa persona, que van poder identificar plenament. L’autor presenta un alt nivell de reincidència amb un pic de detencions considerable durant el 2020. De fet, tot i que va ingressar a presó preventivament durant part d’aquest any, a finals d’octubre va quedar en llibertat i va continuar amb la seva activitat delictiva, amb sis detencions més fins la darrera.

Amb aquests fets, els policies van emetre una ordre de crida i cerca i l’home va ser arrestat el 19 de desembre. El detingut va passar a disposició judicial el 21 de desembre i va ingressar a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa