Cau un dels lladres que assalten botigues i restaurants a Sant Antoni

Havia comès 12 robatoris en un mes i els Mossos l'han identificat arran dels casos, en què va escanyar un dels responsables de l'establiment abans de fugir

Havia comès 12 robatoris en un mes i en un dels assalts es va posar violent: va amenaçar un dels responsables de l’establiment amb un tornavís i fins i tot l’havia escanyat amb força abans de fugir. És la trajectòria recent del presumpte lladre detingut pels Mossos d’Esquadra, un dels que assolen el barri de Sant Antoni, on els comerciants han aixecat la veu alarmats. Ara està empresonat preventivament per ordre judicial.

[r:1]

Segons fonts dels Mossos, el detingut és un home de 38 anys de nacionalitat cubana i va ser identificat i localitzat arran de l’assalt violent, comès el 10 de juliol. El va cometre al mateix Eixample, com tots els altres. Havia quedat gravat en les càmeres de seguretat de les botigues i restaurants on havia entrat a robar, i això va permetre vincular-lo a tots els fets que se li imputen. 
 
El detingut actuava de nit, en les hores amb menys trànsit de vianants per evitar testimonis. Entrava als locals, robava el que hi havia a la caixa registradora i fugia ràpidament, excepte el dia que l’encarregat d’un local el va enxampar i va acabar causant-li lesions en escanyar-lo, fet que ha sigut clau perquè el jutge dictés l’ordre d’empresonament. Treballava amb un còmplice i la policia buscar ara aquest segon sospitós.

Més informació

Comentaris

    Van Helsing 26/07/2019 1:43 pm
    Els polítics us heu de poseu d'acord per forçar un enduriment de les lleis i normatives, i que es puguin aplicar des dels consistoris sancions contundents contra l'incivisme i els petits delictes. O això, o la cosa se us n'anirà de les mans, i sortiran patrulles ciutadanes i partits d'extrema dreta que no estaran per miraments. O és precisament això el que es pretén aconseguir?
    el mussol emprenyat 26/07/2019 7:43 am
    l'han agafat, i?? en 24 hores ja hi serà de nou al carrer, i a robar que són dos dies. No em sorprèn que la policia estigui desmotivada i que surtin grups de vigilants d'auto.defensa. Aquesta ciutat cada cop fa més pena

Nou comentari