Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cau la barana d’un balcó de l’Eixample per les fortes ventades
  • CA

El fort vent que bufa avui a Barcelona està provocant tot tipus d’incidents. Algun de més notoris i espectaculars com el de tota una barana caiguda des d’un àtic al carrer Viladomat 286, a l’Esquerra de l’Eixample. L’incident no ha causat més desperfectes que els de motos a terra i algun vidre trencat d’un cotxe aparcat. Els Bombers de Barcelona s’han desplaçat al lloc dels fets per valorar la situació, retirar la barana i assegurar la zona.

Resta de la barana caiguda | A.G

El balcó d’on hauria caigut la barana | A.G

Una quinzena de serveis

Els Bombers de Barcelona han atès una quinzena de serveis pel vent des de les 10.30 hores d’aquest dilluns, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona.  El telefèric de Montjuïc està tancat per fort vent i tampoc hi ha servei de tramvia entre les estacions de la Catalana i Gorg, a la línia T5, perquè un arbre ha caigut sobre la catenària.

Activat el Pla Bàsic d’Emergència

El consistori ha activat el Pla Bàsic d’Emergència municipal per ventades en fase d’alerta. Atesa la situació meteorològica i l’increment de serveis de Bombers de Barcelona relacionats amb les ratxes de vent a la ciutat, s’aconsella als veïns assegurar portes i finestres de casa, baixar les persianes i retirar testos i objectes de finestres i balcons que puguin caure i provocar un accident. Així mateix, s’avisa que cal tenir cura dels vehicles aparcats, especialment motos que poden ser tombades pel vent.

Motos caigudes a Sants | Jordi Play

Afectacions al Port

Després d’haver estat aturada per les fortes ratxes de vent, la terminal Best del Port de Barcelona ha restablert l’activitat. Per la seva banda, la terminal APM segueix sense estar operativa. Fonts de l’enclavament han confirmat a l’ACN que l’operativa d’ambdues terminals s’ha aturat a les 12 del migdia d’aquest dilluns. Les tasques es reprendran un cop el vent baixi d’intensitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa