Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Arribo donarà el tret de sortida d’un Carnaval que aquest any es trasllada a la Rambla

El Carnaval tornarà a fer la seva tradicional rua després d’un 2018 que va concentrar les celebracions a la plaça Sant Jaume. Enguany, el rei Carnestoltes arribarà puntual a la seva cita amb els barcelonins i donarà el tret de sortida de les festes el dijous 28 de febrer a les 18.00 a la Rambla.

La companyia Comdiants serà l’encarregada d’estrenar el Carnaval amb el tradicional Arribo, que comptarà amb la presència de la reina Belluga i el rei Tòtil Tocatdelala. Tampoc faltaran a la cita els Capgrossos de la Rambla, els grotescos emperadors de les corts europees amb els set ambaixadors, l’Orquestra Reial i els Gegants.

El rei Tòtil fa la seva aparició al Carnaval del 2018 / ICUB

El rei Tòtil fa la seva aparició al Carnaval del 2018 / ICUB

Tot el seguici començarà la rua a les 18.00 davant el monument de Sampere, a l’altura de l’Arts Santa Mònica, i pujarà per la Rambla ballant i fent ballar amb una carrossa guarnida amb flors rambleres. A les dels edificis de la Rambla hi aniran apareixent els portaveus del País de Xauxa: els Set Ambaixadors, que representen els excessos del Carnaval.

Entre salts, balls i cançons el seguici arribarà al Palau de la Virreina per prendre l’edifici com a seu de la República del Carnaval. L’esclat de taronjada de confeti, màscares florals i focs artificials, donaran de manera definitiva el tret de sortida a les festes de Carnaval de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix