Una campanya per recaptar fons pel Clínic supera els 75.000 euros

RespostaCoronavirus s'acosta a l'objectiu d'aconseguir 150.000 euros

La campanya RespostaCoronavirus, liderada per l’Hospital Clínic de Barcelona i la plataforma de micromecenatge migranodearena, ha superat la meitat del seu objectiu en recaptar més de 75.000 euros en els deu dies que porta operativa. La iniciativa s’acosta així a l’objectiu d’aconseguir 150.000 euros per a combatre el Covid-19.

Aquesta suma s’ha aconseguit gràcies a les donacions de més de 1.100 persones anònimes i anirà destinada als fons a la recerca d’una cura per a la pandèmia, així com cobrir les despeses assistencials i materials amb els quals atendre els pacients en el centre sanitari.

L’Hospital Clínic contactarà directament amb cadascun de les 1.100 persones per a explicar la destinació concreta dels diners aportats. Per part seva, Emilia Caralt, directora de la plataforma de micromecenatge ha manifestat el seu “profund agraïment a tots els donants particulars que amb les seves aportacions estan compromesos per a fer front a aquesta gran pandèmia”.

La campanya convida a particulars i empreses al fet que se sumin a la lluita contra la pandèmia “davant una situació excepcional i sense precedents que afecta a tota la societat”, conclouen.

Més informació

Nou comentari