Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una borrasca amenaça amb una setmana de vent i ruixats forts
  • CA

Precipitacions, vent fort i mala mar. És la previsió del Servei Meteoròlogic de Catalunya (Meteocat) davant d’una nova borrasca que amenaça amb una setmana de temps rúfol. El pronòstic del Meteocat és que l’episodi advers generalitzat a Catalunya “començarà dilluns a partir de la tarda i podria allargar-se fins dimecres, pel cap baix”.

Barcelona no quedarà al marge de la borrasca. El temps es preveu inestable a la ciutat aquest dilluns, amb cel ennuvolat i descens de les temperatures -el termòmetre podria no passar dels 13 graus al migdia-, algun possible ruixat entre mig matí i el migdia i cops de vent forts i molt forts a la tarda i al vespre.

Dimarts pinta encara pitjor, per quan el Meteocat vaticina canvis importants arreu del país. A Barcelona, el vent bufarà amb molta intensitat al llarg de tota la jornada i precipitacions que poden ser puntualment abundants entre les 15.00 i les 17.00 hores. Els ruixats al litoral poden anar acompanyats de tempesta, que pot arribar a ser forta.

S’albira que el temps ennuvolat podria no escampar a Barcelona fins al cap de setmana i que la pluja i el cel amenaçador continuï present a la ciutat fins a divendres. En canvi, les pluges podrien ser testimonials a la ciutat el pròxim cap de setmana, amb el cel amb clarianes. En paral·lel, s’estima que les temperatures podrien baixar lleugerament al llarg de la setmana.

A l’espera de l’arribada de la borrasca, el temps a Barcelona serà estable aquest diumenge. Després d’un matí amb el cel força clar, la temperatura es mantindrà suau fins al capvespre. El cel podria enfosquir-se però no es preveu que plogui a cap hora a la ciutat. El cel es mantindrà ennuvolat durant el vespre i la nit, com a a vigília del front de temps inestable que començarà a manifestar-se demà a Barcelona i arreu de Catalunya.

Més notícies
Un noi fent surf a la platja de Barcelona / ACN
La Guàrdia Urbana identifica diversos surfistes per banyar-se en ple temporal
Notícia: La Guàrdia Urbana identifica diversos surfistes per banyar-se en ple temporal
Comparteix
L'Ajuntament recorda que està prohibit entrar al mar quan hi ha bandera vermella encara que sigui per fer esport
Emprenedors a Barcelona Activa / Barcelona Activa
Barcelona Activa obre la disputa per 59 llocs de treball fixes
Notícia: Barcelona Activa obre la disputa per 59 llocs de treball fixes
Comparteix
Encara el concurs després d’atenuar el conflicte laboral però sense garantia que les places siguin per part dels 102 empleats que acaben contracte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa